Za nami je še ena prečudovita sobota, preživeta na Mokrem 🙂 V prijetni družbi smo postavili del nadstreška iz že podrtih jelš ter malo pokosili. Pridružila sta se nam tudi potujoča tesarja iz znane švicarske tesarske šole.

Slike si lahko ogledate na naši Facebook strani.

VABILO:

V soboto 24. maja 2014, vas vabimo na delovno akcijo v Mokri Potok. Tokratna delovna akcija bo bolj sproščena, saj se ne bomo ukvarjali s čiščenjem okolice (mogoče malo:), pač pa bomo v roke vzeli žeblje, nože in kladivo ter gradili.

Les, ki smo ga na prejšnjih delovnih akcijah spravil na kup, bomo uporabili za gradnjo nadstreška, ki nam bo v deževnih ali vročih poletnih dneh nudil streho nad glavo. Na sredini nadstreška bo kurišče, nam katerem si bomo skupaj kuhali kosila in se ob mrzlih dneh greli. 🙂

Za vegi obrok bo poskrbljeno, dobrodošle pa so dobrote za skupno “mizo”. S seboj prinesite delovno orodje (kladivo, žago), primerno obutev in oblačila (za lepo vreme je poskrbljeno:) ter skodelico in pribor.

Les, ki se nahaja ob potoku, po večini gre za sivo jelšo, lahko odpeljete domov. Jelša je primerna za gojenje gob, rezbarjenje, visoke grede, …

Prijave na delovno akcijo so obvezne. Za prijavo uporabite spodnji obrazec ali pokličite na 040893116 (Jernej).

V primeru dežja delovna akcija odpade.

Se vidimo 24. maja okrog 9.ure v Mokrem Potoku!

 

[contact-form-7 id=”1515″ title=”Prijavnica na delavnice in dogodke”]

 

Kategorije: BlogDogodki